RECENSIES

Melissa 

Ben bij Bellesa Inge geweest voor een rug/schouder/nekmassage van een halfuur en het was zalig. Schouders en nek al een heel pak losser waarbij ook naar wens harder of zachter gemasseerd wordt. Daarnaast ontspannen en gezellige sfeer zowel door de locatie als door Inge zelf. Aanrader!


Sanne
Vandaag een spa-pedicure laten doen bij Inge. Het was zalig en zeker voor herhaling vatbaar! Een echte aanrader!

Cheryl
Maes Een gelaatsverzorging met ontspannende massage gehad, zeker een aanrader! Inge is een zeer vriendelijke vrouw, mooi gezellig salonnetje. Ik ga zeker nog een keer terug! Bedankt!
Sandra
SUPER ERVARING,ik ga regelmatig voor een massage of verzorging maar deze springt er echt uit Inge weet wat ze doet, neemt haar tijd en je bent 200% ontspannen als je er buiten komt. DIKKE MERCIE INGE!
Annelies
Echt genoten van een heerlijk ontspannende rugmassage en gelaatsverzorging! Ze neemt haar tijd en is zeer vriendelijk. Ze gebruikt aangename, natuurlijke producten. Bedankt voor de geweldige me-time!
Conny 
Dankjewel Inge, heb enorm hard genoten van de deugddoende rugmassage, ook mijn snoet heeft genoten van de nodige verzorgingen en zalige massage... dikke 10 op 10
Jolien
Heerlijk genoten van een gelaatsverzorging. Inge je bent een super lieve, aangename vrouw. Ik vond het zalig en kom graag terug. 100% Me-time. Zalig!